<

DESIGNERS AGAINST AIDS (DAA) is een project van non-profit organisatie ‘Beauty Without Irony’. DAA werd opgestart in 2004 om in de internationale media de aandacht te vestigen op de AIDS-problematiek en om het grote publiek -vooral jongeren in de geïndustrialiseerde wereld- bewust te maken van de gevaren ervan.

We vragen hiervoor bekende en opkomende modeontwerpers, muzikanten, kunstenaars en andere beroemdheden om designs te ontwerpen die we dan afdrukken op T-shirts, truien, tassen, vesten, condoomdoosjes, mappen, enz. De T-shirts en sweaters uit de DAA-collectie worden gemaakt van organisch katoen in een Fair Trade gemeenschap in India, met de steun van het Duitse bedrijf Sense Organics.

Het logo van DAA

Dat al onze producten siert – bevat de URL van onze website, zodat recente informatie over HIV/AIDS makkelijk te vinden is via de pagina Links. We nemen ook deel aan evenementen, tentoonstellingen, beurzen en festivals en werken nauw samen met geïnteresseerde kunstenaars, organisaties en merken – op deze manier winnen we steeds meer aandacht voor onze zaak.