<

DESIGNERS AGAINST AIDS (Dizajneri protiv AIDS-a) je projekat neprofitne organizacije „Beauty without Irony“ (Lepota lišena ironije), pokrenut 2004. godine sa ciljem da se podigne svest o AIDS-u u internacionalnim medijima, i tako usmeri na širu populaciju, posebno na mlade u industrijalizovanim zemljama.

Mi angažujemo modne kreatore, muzičare, umetnike i druge javne ličnosti, priznate ali i one u usponu karijere, da osmisle dizajn koji zatim špampamo na odevne predmete- majce, džempere, torbe, dukseve, kutije za kondome i drugo. Majce i džemperi iz DAA kolekcije su napravljeni od organskog pamuka u Fair Trade zajednicama u Indiji uz pomoć nemačke firme Sense organics.

Na svakom odevnom predmetu nalazi se logotip DAA sa adresom našeg sajta, na kome se mogu naći poslednje informacije o HIV/AIDS-u. Možete nas videti na različitim javim događajima, izložbama, sajmovima i festivalima. Takođe, sarađujemo sa zainteresovanim umetnicima, organizacijama i brendovima, i na taj način skrećemo pažnju javnosti na ideju kojom se vodimo.